Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av MiGa
 - 2009-06-24 09:53
Det var bara att stoppa roteriet och ta tempen efter 1tim 10 min och starta den igen.
Dom var klara efter 1tim 40min.
Skrivet av agnetasch
 - 2009-06-24 09:12
OJ! Ser gott ut!
Hur lång tid tar det att få fåglarna klara? Hur löste sig termometerfrågan?
Skrivet av MiGa
 - 2009-06-23 23:23
Här kommer mina rotiserade kyclingar ;D
Skrivet av agnetasch
 - 2009-04-03 11:46
Men se upp, är verkligen en "trådlös termometer" trådlös?

Jula har en för 199:- men den är inte trådlös till första "stationen" men den har en station till som man kan ta med sig en bra bit bort o ändå ha koll på vad som händer i ugnen.

Varför inte en gammal hederlig stektermometer för 39:- på Jula? ;D
Skrivet av roffekock
 - 2009-04-02 20:24
Jag tror att du kan finna en här.
http://kitchenhouse.se/article.asp?artcatid=1

/rolf
Skrivet av Znapper
 - 2009-04-02 14:14
Har du något bra förslag på trådlös termometer?
Skrivet av roffekock
 - 2009-04-02 14:07
Du ska ha trådlös termometer. 8)

/rolf
Skrivet av Kurtson
 - 2008-08-30 14:50
jAG HAR LAGAT 2 STYCKE KYCKLINGAR PÅ EN GPNG MED ROTSERIE OCH DET GICK BRA. LITE KNEPIGT ATT HA EN TERMOMETER INSTAOPPAD I DEM BARA :-)
JAG KÖRDE MED INDEREKT GRILLNING OCH VATTENKAR UNDER KYCKLINGARNA.
BLEV DET NÅGOT FEL I TEXTEN PÅ DETTA MEDDELANDE SÅ BEROR DET PÅ IE8 OCH ATT JAG INTE SER VAD JAG SKRIVER
Skrivet av Znapper
 - 2008-08-29 15:23
Precis vad det är också.
Jag har ett motordrivet spett (rotisseri) på min gasolgrill som jag tänkte inviga

Ölburkskyckling har jag gjort många ggr
Skrivet av Andreas
 - 2008-08-29 15:07
Rotisera var ett festligt ord för grilla, det låter mest som rotera?

(Har du sett beercan? chicken-tråden? http://matforum.nu/index.php?topic=103.0)

Jag har aldrig grillat kyckling på gasolgrill men väl på kolgrill och jag brukar bara helt enkelt köra den under lock i runt 100 grader till köttet ser klart ut och släpper lätt från benet.
Skrivet av Znapper
 - 2008-08-29 11:25
Tänkte testa att göra 2-3 kycklingar i helgen.
Har nån gjort det på gasolgrill?

Recept, tips, tider m.m.

Annonser

Powered by EzPortal