Citat från: macce skrivet 2008-08-13 12:50Ett knyte med aluminiumfolie går ju också bra, och slösar åtminstone litet mindre med råvaror.
Citat från: Lisa H skrivet 2008-08-11 17:03
Sant, fast det struntar jag i!! Mina potatisar får lov att bli dopade, annars tar det ju en eon innan de är klara.
Citat från: agnetasch skrivet 2008-08-12 11:49
Lövsula menar du? Det har jag inte ätit sedan jag kunde försvara mig själv
Citat från: macce skrivet 2008-08-12 12:03
Nej lövbiff är väl inte det mest optimala annars heller, det håller jag med om, Förstår inte varför man skall banka saften ur köttet före man steker det...
Citat från: macce skrivet 2008-08-12 12:03
För att inte helt hamna OT så är t.ex. morötter med dragon, olivolja och honung en prima grej att grilla i en aluminiumform. Honungen blir karamelliserad och ger en helt annan dimension på morötterna tillsammans med dragonen. Men eftersom honungen klibbar fast i formen så vet ja inte om det är så lätt att återanvända formen. Jag brukar också grilla färdigt skalade vitlöksklyftor på samma sätt - är man vitlöksälskare så räcker det inte med en hel vitlök grillad på "normalt" sätt...
Citat från: macce skrivet 2008-08-12 11:32Lövsula menar du? Det har jag inte ätit sedan jag kunde försvara mig själv
lövbiff kanske inte är det mest optimala för att få tiden att gå ihop
Citat från: Andreas skrivet 2008-08-11 14:30
Dessutom är det lite SPORT att göra allt på grillen så tyvärr Lisa H: förkokad potatis är säkerligen överlägset men det är DOPINGFUSK.
Citat från: Hasse skrivet 2008-08-08 18:44
En liten fundering bara. Det känns som om det borde gå precis lika bra att låta potatisklyftorna gå i ugnen under folie, eller har jag missat något väsentligt?