Hittade recept på revbensspjäll av nötkött i en grillbok, men jag har nog aldrig sett något sådant i en affär.
Tydligen var det ur högreven man tar dom, så, vart hittar man såna, var tar dom vägen?
Någon som sett eller använt?
Så här säger Menyse.com om högrev av oxe:
Högrev är nötdjurets axelpartiet. Högrev får bara säljas benfritt pga BSE problemet (galna kosjukan)
Kan vara förklaringen till att du inte sett några högrevsben i affärerna. Men var det inte på väg att släppas?
Jag skulle fördra ben från kalv för dom är lite mjällare i sin smak,dessa ben finns att få tag på men är inte lätt man måste beställa hos sin slaktare. Det går inta att finna i köttdisken på varuhuset.
/rolf
kolla runt lite här finns matnyttigt för din bbq
http://www.bbq.se/Webbplats/intro.html
MMh kammben/revben på kalv, nu fick du det att vattnas i munnen på mig Rolf, blir en tur till hallen i nästa vecka.