Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Ia
 - 2009-12-20 22:32
Basilika marinerade jordgubbar - hur gott som helst!
http://iasmatblogg.blogspot.com/2009/11/vaniljpannacotta-med-havreflarn.html
Skrivet av Mickan
 - 2009-08-10 14:58
Jag har gjort lakritssås till! Jag har tidigare gjort lakritspanna cotta och haft hallonsås till men nu bytte jag. Panna cotta med hallon i och en kall lakritssås till:

1 dl vatten
½ tsk salt
50 g lakritskäck
Skrivet av annamaria
 - 2009-07-23 21:42
Bara passionsfrukt gillar jag ovanpå. Lite syrligt mot den söta Pannacottan.
Skrivet av Rookie-T
 - 2009-07-11 03:53
vad passar till grädde och vanilj? Mitt tips är helt enkelt att lära dig göra coulis och sen bara köra på allt du ser :) Jag personligen diggar syra så jag skulle nog dö för en panacotta med havtorns coulis på...

Testa även att variera panacottan! Jag har bland annat jobbar med pepparrotspanacotta och lakritspanacotta de senaste åren i proffesionella kök.

Efter cottan så går du på Brulén som är en av mina favorit desserter ;)
Skrivet av HallonJessica
 - 2009-07-10 15:25
Skogsbärskaramell hade jag på mina vit- och mörkchokladpannacottor.

Recept och bild i länken.
http://hallonblabar.blogspot.com/2009/04/vit-och-mork-chokladpannacotta-med.html
Skrivet av Sofia
 - 2009-07-09 13:39
Vi gjorde en jättegod pannacotta till nyår, kommer dock inte ihåg varifrån receptet kom. På den var det i alla fall glöggmarinerade lingon, och det var mycket gott! (Men relativt begränsad till glöggsäsongen förstås, man kanske kan marinera i något annat?)
Skrivet av MatgeekJohan
 - 2009-07-08 15:03
Jag gjorde tidigare en saffranspannacotta med tranbärsgelé på. Supersmarrigt och tranbären gjorde att det inte upplevdes så hysteriskt onyttigt.
http://matgeek.se/2009/05/11/saffranspannacotta-med-tranbarsgele/
Skrivet av Rookie-T
 - 2009-05-24 00:57
hjortron ;)
Skrivet av Anne
 - 2009-05-23 16:06
Äppel eller päronkompott av nåt slag är också gott.
Skrivet av Mickan
 - 2009-05-23 15:57
Coulis är bärsås, ofta passerade. Gott! Man kan ha dem naturella eller sockra och/eller krydda lätt.
Skrivet av Kvasthilda
 - 2009-05-22 23:44
Citat från: Mickan skrivet 2009-05-22 16:29
Björnbärsgelé
Halloncoulis med lakrits
Passerade persikor med mynta
Basilikasirap
Citroncrème


Vad är "coulis" för nåt?
Skrivet av Mickan
 - 2009-05-22 16:29
Björnbärsgelé
Halloncoulis med lakrits
Passerade persikor med mynta
Basilikasirap
Citroncrème
Skrivet av ena
 - 2009-05-22 12:59
På de ställen jag jobbat på har vi bara toppat pannacottan med färska bär, frukt eller nån vingelé...
Skrivet av Gotish
 - 2009-05-22 12:44
Ofta serverar resturanger pannacotta med någon god creme ovanpå. Någon som har något tips på en god topping till en pannacotta?

//Mattias

Annonser

Powered by EzPortal