En matbild

Guider

Matbloggat

Nyliga inlägg

Sidor: [1] 2 3 ... 10
1
Råvaror, halvfabrikat / SV: Hållbarhet vakuumförpackad köttfärs
« Senaste inlägg av webguide skrivet 2018-02-20 06:16 »
Eftersom du har packat om den så finns det risk för bakterietillväxt. Men 1 vecka vid +4 grader kanske är säkert.
2
Råvaror, halvfabrikat / Hållbarhet vakuumförpackad köttfärs
« Senaste inlägg av Mat-Janne skrivet 2018-02-19 16:29 »
Någon som har erfarenhet av hållbarhet för vacuumförpackad köttfärs, dvs köpt i butik, öppnad och ompackad i lagom stora portioner i vacuumpåse med en sån här:
https://cdn.pji.nu/product/standard/800/2719380.jpg
Sedan förvarad i kylskåp (inte frys).
3
Allt om rökt, torkat, saltat och gravat / SV: Bradley Smoker sådär 3år efterått
« Senaste inlägg av Flodis skrivet 2018-02-13 21:51 »
Är det någon som kan tipsa om vilken innertemperatur som är bäst för respektive köttslag?
4
Allt om rökt, torkat, saltat och gravat / SV: Bradley Smoker sådär 3år efterått
« Senaste inlägg av Flodis skrivet 2018-02-13 18:10 »
Har precis börjat röka i en bradley smaker. Jag gav min sambo en i present. WOw vilken grej! Rökte i helgen en hel fläsksida och en stor bit Nötbog som jag saltat själv. Blev kanon gott och verkligen värt mördan även om det tog 18 timmar ! ????
5
Företagsavdelning / SV: Presentation av Minegenkokbok.se
« Senaste inlägg av Skogis skrivet 2018-02-13 12:47 »
För egen del vet jag sällan vad som ska tillagas förrän jag varit och handlat.
Men det blir oftast på andra hållet istället, kan inte bestämma mig för en rätt utan köper på mig både två och tre olika som tillagas senare.
6
Företagsavdelning / SV: Presentation av Minegenkokbok.se
« Senaste inlägg av Gastrofysik skrivet 2018-02-13 10:56 »
Jag kan ju bara svara för egen del, men jag använder sällan recept utan lagar den mesta maten lite mer ad hoc. Jag har helt enkelt inget direkt behov av en sådan tjänst.

Precis. Recept är till för produktion, när man repetitivt lagar samma rätt. De flesta av oss här vill nog experimentera och utvecklas genom att prova oss fram. Jag utgår ibland från recept, men då är det som inspiration. Då gäller klassiska kokböcker, inspirerande kockar (allt från Blumenthal till Myllimäki), regionala kök etc.
7
Företagsavdelning / SV: Presentation av Minegenkokbok.se
« Senaste inlägg av agnetasch skrivet 2018-02-13 09:07 »
Eller har ni, precis som Mat-Janne, redan har en bra lösning för hur ni hanterar era recept?
Som medlem av Matforum måste jag erkänna att jag redan har en enkel lösning på hur jag hanterar mina recept :-[ Jag har dom i huvudet.
8
Företagsavdelning / SV: Presentation av Minegenkokbok.se
« Senaste inlägg av kayaker skrivet 2018-02-13 09:05 »
För övrigt så blev jag lite förvånad över att antalet nya medlemmar som verkar komma från matforumet var förvånansvärt lågt. Jag har hittills fått bättre resultat på mer hjärndöda sociala medier som Facebook (ok vi talar inga tresiffriga medlemsantal, men ändå).

Det blev jag lite förvånad över. Jag trodde här skulle vara rätt ställe för att lyckas testa en sådan här app. Ni som varit inne och snokat och resonerat att det inte var något för er, vad beror det på? Saknas funktioner? Jag förstår att just kontoskapandet kan vara ett litet hinder. Är man tveksam till att lämna ut sin e-post?
Eller har ni, precis som Mat-Janne, redan har en bra lösning för hur ni hanterar era recept?
Jag kan ju bara svara för egen del, men jag använder sällan recept utan lagar den mesta maten lite mer ad hoc. Jag har helt enkelt inget direkt behov av en sådan tjänst.
9
Företagsavdelning / SV: Presentation av Minegenkokbok.se
« Senaste inlägg av webguide skrivet 2018-02-13 06:11 »
10
Företagsavdelning / SV: Presentation av Minegenkokbok.se
« Senaste inlägg av Mek-Thomas skrivet 2018-02-12 17:52 »
AMP fungerar bra för dynamiskt content, men det är lite trixigare. Ebay kör AMP för att ta ett exempel.

Har du någon bra länk där man kan läsa vidare?

För övrigt så blev jag lite förvånad över att antalet nya medlemmar som verkar komma från matforumet var förvånansvärt lågt. Jag har hittills fått bättre resultat på mer hjärndöda sociala medier som Facebook (ok vi talar inga tresiffriga medlemsantal, men ändå).

Det blev jag lite förvånad över. Jag trodde här skulle vara rätt ställe för att lyckas testa en sådan här app. Ni som varit inne och snokat och resonerat att det inte var något för er, vad beror det på? Saknas funktioner? Jag förstår att just kontoskapandet kan vara ett litet hinder. Är man tveksam till att lämna ut sin e-post?
Eller har ni, precis som Mat-Janne, redan har en bra lösning för hur ni hanterar era recept?
Sidor: [1] 2 3 ... 10
- Annonser -