[quote author=annamaria link=topic=180.msg38749#msg38749 date=1263314497]
Tack Hasse!
[/quote]
Ingen orsak!
[quote author=annamaria link=topic=180.msg38749#msg38749 date=1263314497]
Ja det fixade jag men när Andreas tex skrev 4 olika korta citat och efterföljande små svar så kunde jag inte bort text i detta stora citat utan då blev allt lilafärgat.
[/quote]
Hoppas att mitt svar har varit till hjälp.
Citat från: annamaria skrivet 2010-01-12 17:41
Tack Hasse!
Citat från: annamaria skrivet 2010-01-12 17:41
Ja det fixade jag men när Andreas tex skrev 4 olika korta citat och efterföljande små svar så kunde jag inte bort text i detta stora citat utan då blev allt lilafärgat.
[quote author=annamaria link=topic=180.msg38724#msg38724 date=1263234744]
Hjälp mig snälla ni, jag får ingen ordning på detta. Om jag vill citera endast endel av ett inlägg - typ Andreas tidigare, hur gör man då?
[/quote]
[quote author=annamaria link=topic=180.msg38724#msg38724 date=1263234744]
Hjälp mig snälla ni
[/quote]
Citat från: annamaria skrivet 2010-01-11 19:32
Hjälp mig snälla ni
[quote author=annamaria link=topic=180.msg38724#msg38724 date=1263234744]
Hjälp mig snälla ni
[/quote]
Jag ska försöka förklara så gott jag kan.
Fråga gärna mer om jag är oklar!
Citat från: annamaria skrivet 2010-01-11 19:32
Hjälp mig snälla ni
CiteraUndrar just hur stor skillnad det blir med pancetta och sidfläsk, Pancetta är ju torkat så samma vikt borde ge mer smak..?Citera
Jag undrar hur mycket smak det ger överhuvudtaget om jag ska vara ärlig.CiteraFast muttis tomater, varför hade du i dem, inte ska det vara tomater i "riktig" bolognese?Citera
Kunde helt enkelt inte låta bli.
Har aldrig provat koka ihop mjölk men är det inte så man gör kondenserad mjölk, och den är ju tjock? Men tror du inte att det viktigaste här inte är tjockleken utan att fettet koncentreras?
Jo det var min tanke också, därför tog jag grädden direkt.
Undrar var den kan köpas.
Vi får helt enkelt be handlaren kolla om det går att ta hem. jag tog idag mod till mig och bad honom ta hem vanliga MUTTI-tomater till byns lilla butik. Vi får se.
Fast varför vatten när det skall vara mjölk?
Det känns som om det skulle blivit alldeles för mjölkigt. Eller vad tycker du?
Citat från: PetterTjipp tjipp alla glada!
Jag undrar lite över det här med vaniljglass till kaka. Det finns massa sorters vaniljglass på affären i olika sorters paket och som kostar mer och mindre. Ibland blir jag lockad att köpa nåt extra fint paket men blir ofta besviken eftersom det ändå inte är lika gott som gammaldags gräddglass. Brukar ni ibland frestas att köpa olika sorters glass till er kaka? Själv håller jag mig nog till gammaldags gräddglass hädanefter.
/Slut i rutan o hälsningar från Tierp
Citat från: PetterBrukar ni ibland frestas att köpa olika sorters glass till er kaka?