Det första jag kommer att tänka på är frystorkad mat att ta med på vandringar och liknande. Då tillsätter man bara hett vatten och väntar ett par minuter så är det klart. Problemet är att sådan mat är ohemult dyr, så det lär gå bort.
Det är ett problem att du hatar att laga mat. Men om du fixar köttfärssås och korv stroganoff så är det ändå inte så illa, för då bör du klara grytor av olika slag som du kan blanda med pasta eller ris. Googla på "korvgryta" för tips.
Skulle man kunna tänka sig att du lagar mycket mat på helgerna och fryser i portionsförpackningar? Med lite framförhållning kan du värma maten i mikron på morgonen medan du pysslar i badrummet och sedan hälla i termosen.
Det är ett problem att du hatar att laga mat. Men om du fixar köttfärssås och korv stroganoff så är det ändå inte så illa, för då bör du klara grytor av olika slag som du kan blanda med pasta eller ris. Googla på "korvgryta" för tips.
Skulle man kunna tänka sig att du lagar mycket mat på helgerna och fryser i portionsförpackningar? Med lite framförhållning kan du värma maten i mikron på morgonen medan du pysslar i badrummet och sedan hälla i termosen.