En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Salladsslunga  (läst 16049 gånger)

Morsan

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 99
    • Visa profil
    • Des Bons Vins
SV: Salladsslunga
« Svar #20 skrivet: 2009-07-14 13:17 »
Jag har haft salladsslunga men tycker inte det blir bättre resultat än när man vevar runt salladen med armkraft i en kökshanduk. Tycker faktiskt det blir bättre med det senare tillvägagångssättet.

Fröken Dill

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 163
    • Visa profil
    • Fröken Dills kök
SV: Salladsslunga
« Svar #21 skrivet: 2009-09-07 10:41 »
Salladsslungan tar plats men salladen blir så mycket bättre! Jag lägger bladen i kallt vatten (är de slokiga kan man ta isvatten, men då kan salladen inte sparas) en stund. Sedan slungar jag dem i slungan och får perfekt torr och krispig sallad. Jag skaffade min slunga när en arbetskompis berättade hur mycket mer sallad hon och hennes man börjat äta sedan de skaffat salladsslunga.
Hälsar fröken Dill

Ing-Marie

  • Gäst
SV: Salladsslunga
« Svar #22 skrivet: 2016-05-06 03:25 »
Fattar inte vitsen.
Lite vattendroppar i salladen gör ju
bara att den ser fräsch ut.
Tycker det är en onödig pryl bara.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -