En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Bbq-grillad hel 2,6 kg benfri karré (varning många bilder)  (läst 37460 gånger)

Kurtson

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 138
    • Visa profil
    • www.kurtson.se
Men en sådan kan ju inte vara svår att göra om man bara kommer åt lite plåt... det här blir nu ett projekt!

roffekock

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1269
  • Ta inget för givet !!!!!
    • Visa profil
När dom är klara så säg till, du har ett hundratal som står på kö utan att kunna köpa. ;)

/rolf
Matforum är bäst

ArcTiC

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Vilken bra tråd!  :)
Hittade hit i förmiddags och tack vare den klockrena beskrivningen så kunde jag påta ihop min första "water smoker" i ett nafs. 1,7 kg benfri karré (marinerad över natten i default grillolja + äppelcidervinäger) lades i grillen tillsammans med mesquitespån och vattenbad (1:a omgången med ca 1/4 rödvin). Efter 4 h (+ 50 min i vila i alufolie) så satte jag tänderna i den möraste/saftigaste karré jag ätit någonsin.

Sweber

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 415
    • Visa profil
Det var roligt att höra. Grattis. Kul att man kan inspirera.
Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

Lars i Uppsala

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 4
    • Visa profil
Oerhört smart med "mellanväggen"!, Uppskattar också knepet att lägga några glödande bricketter ovanpå otända. Har nästan alltid problem att få en låg och stabil temperatur i klotgrillen.

magnus

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 120
    • Visa profil
Synd att bilderna från första inlägget försvunnit, håller på med ett försök själv idag.

Mvh Magnus

Kari

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2142
    • Visa profil
Sweber, vars har du flyttat dina läckra bilder?! Jag skulle ju visa dem nu ju...

Roine

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 23
    • Visa profil
Snabb Hjälp.
Boken heter "The Barbecue! Bible" av Steven Raichlen.
Han har en hemsida som är http://www.barbecuebible.com/

Har den boken och den är underbar

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -