En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Dyrköpta kökstips/erfarenheter...  (läst 15616 gånger)

ivanl

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 329
    • Visa profil
SV: Dyrköpta kökstips/erfarenheter...
« Svar #40 skrivet: 2009-03-06 15:31 »
Förtydligande: vattenmolekylerna "värms" av mikron men vatten har högre specifikt värme än fett.
Ger man därför processen lite tid så hinner vattnet avge sitt värme till fettet som smälter lugnt och fint, snarare än att vattnet förångas explosivt.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -