Mango sticky rice -strösslet?

Startat av Fröken Dill, 2011-08-11 07:57

Föregående ämne - Nästa ämne

Fröken Dill

Nu är de goda pakistanska mangosarna i säsong. Jag vill gärna använda dem till den thailändska efterätten "Mango sticky rice", sötsalt klibbigt ris och kokosgrädde till mangon. Jag undrar lite om strösslet. Rostade sesamfrön eller mungbönor föreslår internet, men jag har för mig att det som strösslades i Thailand var något annat. Jag minns det som små rostade risgrynsliknande fröer med stark mandelsmak. Någon som vet?
Undrar fröken Dill

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal