En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Franska macaroner  (läst 2600 gånger)

Sara W

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 345
    • Visa profil
    • Cookie crumble
Franska macaroner
« skrivet: 2012-04-25 11:51 »
Jag ligger några år efter alla andra, men jag har precis börjat med macaronbakandet. Och jag har några frågor om dessa fantastiska bakverk.

- Om man använder sig av traditionell hushållsfärg, bör man ha i en gnutta mer mandelmjöl i smeten?

- Jag har införskaffat en macaronmatta av silikon. Bör jag smörja den lätt med neutral olja eller ska jag utgå från att macaronerna faktiskt släpper ändå?

webguide

  • Kock
  • *****
  • Antal inlägg: 961
    • Visa profil
    • Vassaknivar.se
SV: Franska macaroner
« Svar #1 skrivet: 2012-04-25 12:18 »
Nej du behöver inte tillsätta mer mandel
De släpper från en silikonmatta

Sara W

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 345
    • Visa profil
    • Cookie crumble
SV: Franska macaroner
« Svar #2 skrivet: 2012-04-25 12:38 »
Tusen tack, Webguide!

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -