En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Svensk bok i stuk med Modernist Cuisine?  (läst 1803 gånger)

polarbear

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 8
    • Visa profil
Svensk bok i stuk med Modernist Cuisine?
« skrivet: 2013-12-09 09:59 »
Vet ni om det finns någon (gärna svensk) bok som har samma tänk som Modernist Cuisine?
Upplever att det mesta är massa receptsamlingar.

vilsjin

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 298
    • Visa profil
SV: Svensk bok i stuk med Modernist Cuisine?
« Svar #1 skrivet: 2013-12-09 10:39 »
Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?

polarbear

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 8
    • Visa profil
SV: Svensk bok i stuk med Modernist Cuisine?
« Svar #2 skrivet: 2013-12-11 14:22 »
Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?

Ska kolla in den, tackar!

DrNo

  • Gäst
SV: Svensk bok i stuk med Modernist Cuisine?
« Svar #3 skrivet: 2014-01-05 12:04 »
Det närmaste jag kommer att tänka på är "koka soppa på fysik". Kan vara svår att få tag på, men enstaka ex syns på antikvariat ibland.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -