En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Skala ägg med ättika  (läst 10430 gånger)

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4441
    • Visa profil
SV: Skala ägg med ättika
« Svar #20 skrivet: 2014-08-21 11:00 »
Problemet för mig uppträder oftast med löskokta ägg, som kylts ned en kort stund.
/Helge
Låt dom ligga en stund i kallt vatten. Det viktiga med löskokta ägg är ju inte värmen utan att dom blir exakt så lösa eller hårda som man önskar ;)

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -