En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: beredningssvinn  (läst 978 gånger)

surfo

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 16
    • Visa profil
beredningssvinn
« skrivet: 2014-04-15 21:41 »
Tjo forat!

sitter och funderar lite över om ni känner till någon onlinelista el. liknande över beredning och parysvinn% på olika styckningsdetaljer och annat

låt säga att jag beställer kort gödkalvhare för 160kr/kg och den väger 1,5kg, efter att den är parerad så väger den vadå?
hur mycket är egentligen kgpriset på köttbiten?

om det kanske istället lönar sig att beställa parerat av köttgrossist istället när svinn och hanteringskostnad är avräknat

har ni några tankar om detta?

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -