En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Fissler och Patina  (läst 721 gånger)

arnoldbabar

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Fissler och Patina
« skrivet: 2015-06-09 15:15 »
Hej!

Jag premiärskriver här med anledning av att 85% av mina kastruller och stekkärl inte funkar på vår nya induktionsspis :-) Jag är främst ute efter nya kastruller och vill helst inte lägga 1000 spänn per kastrull. Har sett ett Fissler-set som heter Fissler korfu som kostar typ 1500 kr för ett gäng kastruller. Alltså en (bra) bit ifrån deras dyraste proffsserie. Är det någon som har koll på hur deras enklare serier står sig mot t ex Patina? Jag är dock öppen för andra märken också. Har sneglat lite på WMF bland annat.


 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -