En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Fläskrulltårta eller möjligen en variant på porchetta  (läst 345 gånger)

Skogis

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 421
    • Visa profil
Dags för ett sista fläskytterfiléäventyr för den här gången.
Hade en filé kvar men när denna är klar kommer det nog ta ett tag tills nästa orgie i ytterfilé. Skar upp köttet som en spiral utifrån och in så jag fick en hel sida.
                 
Hemrökt bacon, oliver och soltorkade tomater. Sen på med rosmarin, krossade lagerblad och mozzarella. Rulla ihop och knyt så den inte öppnar sig. Givetvis saltade och pepprade jag innan jag rulla ihop konstverket.

Slutligen på med rosmarin och timjan innan den åkte in i ugnen.

Skogis

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 421
    • Visa profil
Gott skit, smakar fotogen! Som gubben sa.
Var osten tog vägen vet jag inte men så här blev det.

Hasse

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1428
    • Visa profil
Det där ser smaskens ut!

Vilken temperatur hade du i ugnen?

Skogis

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 421
    • Visa profil
175° i 1 timme sen 225° en stund för att få lite stekyta.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -