Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Tom
 - 2008-12-31 18:02
Tack så mycket, bättre sent än aldrig  :)

Intressant att nöt, generellt, anses vara välstekt redan vid 68C°
Skrivet av agnetasch
 - 2008-12-31 08:34
Lite sent men.....
Du har ju alltid den här gamla favoriten:
http://www.uniqus.se/docs/Stektemperaturer.pdf

Skrivet av Tom
 - 2008-12-30 13:23
Har sökt lite på köttemperaturer men inte hittat riktigt vad jag söker:
Är det någon som vet en bra förteckning över rekommenderade innertemperatur i olika köttbitar för att köttet skall vara färdiglagat?

Som ett exempel så har jag just nu i röken en bit rimmad oxbog och en bit rimmad nötrulle, tänkte försöka få upp köttemperaturen till 77C°, men är det för högt/lågt/lagom?

Annonser

Powered by EzPortal