Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Krista
 - 2009-04-29 09:07
Rustichella, det låter bekant...kan ha ätit gnocchi av det märket. Men pastan som jag har nu är heter nånting på G... Garfolio..? (Är inte hemma så jag kan kolla.) Det är säkert inte finFINpasta men den finns i roligare former än barilla och är mycket god, och kostar kanske 30 kr för 500 gram.
Skrivet av FredrikB
 - 2009-04-28 16:24
Krista: Rustichella pasta?
Skrivet av Krista
 - 2009-04-28 10:51
Enklast möjliga: finpasta med tryffelolja.
Skrivet av dePaul
 - 2009-04-24 17:02
Senast ...... nu. Är inte färdig ännu. Det skall bli nötstek med en speciell rödvinssås och spaghetti, toppat med färsk persilja.

~Paul~
Skrivet av peterbjurstrom
 - 2009-04-23 22:53
Själv lagade jag pastastubbar med färskost, aprikos och valnötter i savoykålssås idag.

finns på min blogg: www.smakligtochgott.blogspot.com

Direktlänk: http://smakligtochgott.blogspot.com/2009/04/pastastubbar-med-farskost-aprikoser-och.html

Annonser

Powered by EzPortal