Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Robert021
 - 2010-12-11 16:24
Indirekt värme till den innertemperatur du önskar. Enklast är om du griljerar i ugnen.
Skrivet av magnus
 - 2010-12-11 13:12
Några tips på hur man gör julskinkan på grillen?
Skrivet av Robert021
 - 2010-11-18 21:24
Grilla gör man året om. Förra året gjorde jag julskinkan på grillen, fantastiskt gott.
Skrivet av BBQforever
 - 2010-11-18 15:55
Låter trevligt med folk som inte bara grillar på sommaren.
Skrivet av Robert021
 - 2010-11-18 15:38
Imorgon hämtar jag mitt sedan en tid beställda rotisserie till Weber 57:an och jag passar på och köpa mig ett par fina kycklingar. I helgen blir det premiärgrillning med den nya, spännande, utrustningen.

Annonser

Powered by EzPortal