En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Sous Vide  (läst 192 gånger)

Mat-Janne

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 22
    • Visa profil
Sous Vide
« skrivet: 2017-12-03 13:32 »
Borde det inte finnas en avdelning för matberedning med cirkulator (ofta felaktigt kallad Sous Vide) samt kanske tillhörande vakuumförpackare?
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

webguide

  • Kock
  • *****
  • Antal inlägg: 969
    • Visa profil
    • Vassaknivar.se
SV: Sous Vide
« Svar #1 skrivet: 2017-12-04 06:30 »
Jo det tycker jag nog att det borde! :)

Hasse

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1430
    • Visa profil
SV: Sous Vide
« Svar #2 skrivet: 2017-12-04 19:17 »
Det är väl en bra idé även om jag själv inte är någon "soviddare". Finns det fler som är intresserade så skriv i tråden! Kanske Matforums högsta beslutande organ, dvs Andreas, skapar en sådan avdelning.   :)

Mat-Janne

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 22
    • Visa profil
SV: Sous Vide
« Svar #3 skrivet: 2017-12-14 16:56 »
Vad säger du Andreas? Länken nedan går till en sajt som beskriver mycket om det, fast på engelska. Kolla in hur man gör perfekta pommes frites (har testat, funkar):
https://www.chefsteps.com/activities/thin-cut-french-fries

Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6544
    • Visa profil
    • Matforum
SV: Sous Vide
« Svar #4 skrivet: 2017-12-14 21:01 »
Nu så.
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -