Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2008-08-17 13:06
Puh, tack för det. Det gäller att hålla sina forum-kompisar vid liv :D
Skrivet av valerian
 - 2008-08-17 12:46
Ah! Ok.

Soppan kastad.  :'(

Tack för hjälpen!  :)



Skrivet av agnetasch
 - 2008-08-17 12:38
Men vatten o kyckling/grönsaker blir buljong, ursäkta att jag uttryckte mig fel. Rekommenderar i alla fall inte soppan. Sno något från rumskompisen ;D
Skrivet av valerian
 - 2008-08-17 12:35
Hej,

Tack för svaret! Använde ingen buljong.
Bara kyckling och grönsaker.

Skrivet av agnetasch
 - 2008-08-17 12:19
Tveksamt, antar att det är buljong i soppan o det kan raskt bli en bakteriehärd. Jag rekommenderar inte att äta den. Eller prova den på rumskompisen som inte satte soppan på kylning ;D
Skrivet av valerian
 - 2008-08-17 12:02

Hej!

Gjorde igår kväll en kycklingsoppa som stod och puttrade på spisen då jag blev utlurad på stan.
Soppan stängdes av av min rumskompis vid 10 tiden och sedan dess har den stått i kastrullen på spisen.

Nu sitter jag här och är väldigt sugen på soppan... :)

Är det bara att värma på och äta?

Annonser

Powered by EzPortal