Matforum

Hemmalagat - laga själv => Råvaror, halvfabrikat => Ämnet startat av: Sozzi skrivet 2008-07-22 22:06

Titel: Rosenblad
Skrivet av: Sozzi skrivet 2008-07-22 22:06
Jag såg i ett recept åp cupcakes där de penslade rosenblad med äggvita och sen hade på strösocker.

Jag har rosor i trädgården som tappar massa blad så jag tänkte ta rätt på dem. Kan man förvara dem i tex kylen så de står sig länge eller är det bara en färskvara?
Går det att äta dem man tar från trädgården?
Titel: SV: Rosenblad
Skrivet av: Anne skrivet 2008-07-23 09:15
De går bra att äta! Skölj dem noga, och sen torkar du dem. Förvara i tät burk :)
Titel: SV: Rosenblad
Skrivet av: Catarina skrivet 2008-08-05 00:33
Jag gör saft av dem, även med syrenen på samma vis som fläder, grymt gott