Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2008-02-20 11:29
Ingen orsak sek83, tack för en intressant fråga och berätta gärna hur det går med din tofu.
Skrivet av sek83
 - 2008-02-19 16:27
Tack för era svar!
Skrivet av roffekock
 - 2008-02-19 12:21
Du bör lägga din tofu lätt i press några timmar så pressar du ut vätska ur den ,då får den en egenskap att suga i sig bättre.

/rolf
Skrivet av Andreas
 - 2008-02-19 11:31
Välkommen till Matforum sek83!

Jag är helt novis på tofu, har aldrig använt det själv i nån maträtt men om man läser om Tofu i Wikipedia http://sv.wikipedia.org/wiki/Tofu står det finns två olika hårdheter på Japansk tofu - bommulstofu "momend?fu" som är hårdare och silkestofu "kinugoshi t?fu" som är mjukare. Kan det vara så att du fått tag i bommulstofu?
Skrivet av sek83
 - 2008-02-18 21:48
Jag undrar vad det är för tofu de använder i thaimat? Den jag har köpt är inte lika "luftig" (suger inte åt sig vätska på samma sätt). Är det någon som vet vad jag menar?

Annonser

Powered by EzPortal