Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2008-05-21 09:22
Även solen har fläckar. :)
Skrivet av Rookie-T
 - 2008-05-20 22:37
Okej jag är nöjd med det svaret. Tyckte bara att en foodie som du själv skulle vara en hemlagandets man :P Alltid en matlåda i frysen!
Skrivet av Andreas
 - 2008-05-20 12:54
Var inte rädd att fråga Rookie-T. :) Hmm är det så otroligt mycket? Ca. 60 st på 13 månader blir 4,6 i månaden. Jag åt dem ibland även innan jag började recensera dem för att jag inte hann med annan lunch men nu har det blivit lite av en utmaning att tugga mig igenom allt som är nytt.  Fast numera köper jag aldrig samma mer än en enda gång.
Skrivet av Kari
 - 2008-05-19 17:24
Andreas 007, med rätt att micra! ;D
Skrivet av agnetasch
 - 2008-05-19 17:17
FÖR HAN TYCKER DET ÄR SÅ HIMLA GOTT ;D
Skrivet av Rookie-T
 - 2008-05-19 16:03
Alltid undrat men inte vågat fråga. Varför äter du så otroligt mycket färdigmat?!
Skrivet av Andreas
 - 2008-05-19 12:52
Fransk gryta med nötkött med oliver, serverat med potatismos

Synintrycket är väl hyfsat så när på att potatisrosorna ser lite väl klumpblaffiga ut och själva grytan lite vattnig.

Mosen har bra konsistens och smakar lite åt rå potatis. Köttet har bra konsistens, smakar bra och är mört och ändå inte överdrivet vattnigt och fluffigt såsom i viss färdigmat. Själva grytbasen är fyllig och smakar oliv och vitlök. Sammantaget riktigt gott faktiskt.

Trevligt också att rätten inte innehåller några tillsatser, synd att portionen är för liten och kilopriset högt (83 kr/kg).

¤ Uteende: 3/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5

Annonser

Powered by EzPortal