Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Per-Erik
 - 2009-06-02 05:06
Jag sitter och läser Kellers (TFL) böcker, han verkar trycka "allt" som som är mixat genom en sikt med en skrapa för att få den fin och jämn.  Verkar smidigare än att med sked pressa genom en chinois.
Skrivet av Andreas
 - 2009-06-01 21:24
Hur menar du att du skulle purea soppa med en mjölsikt, tänkte du först mixa den och sen liksom trycka soppan genom sikten?  ???
Skrivet av Per-Erik
 - 2009-05-29 21:39
Har läst att man kan använda typ. en mjölsikt för att göra finpasserad soppa men när jag var på gordonb bleu och tittade på en mjölsikt så hade den väldigt grovmaskigt nät (typ 2 mm), de mjölsiktar jag använt på bagerier har haft mycket finmaskigare nät.
Nu har jag sett att det finns siktar på bakers.se men hur grov är de eller rättare sagt vad skall jag använda för att få väldigt fin pure'ead soppa (på ärtor, sparris o.dy)?

Annonser

Powered by EzPortal