En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Kycklingfilé (GI) - Familen Dafgårds (4/5)  (läst 2258 gånger)

Kari

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2142
    • Visa profil
Kycklingfilé (GI) - Familen Dafgårds (4/5)
« skrivet: 2010-07-01 12:12 »
Kycklingfilé med dinkel, brytbönor, tomat & örtagårdssås med GI-tänk.

350 g djupfryst mikromat.

Tre kycklingfliéer med riktigt bra konsistens, det ser inte så mycket ut men var ändå lagom - självklart ville vi ha mer. Bra tugg på grönsakerna, tomatbitarna tyvärr tråkiga efter mikron. Såsen är något tunn men jättegod och fyller upp matlådan perfekt. Dinkeln kunde fått vara i ett eget hörn på tallriken men då kanske den blivit torr?

¤ Utseende: 4/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5

Större bilder och mer kring "plingmat": http://receptomaten.blogspot.com/2010/07/gi-mat-som-snabbmat-grekisk-biff-och.html

« Senast ändrad: 2010-07-01 12:14 av Kari »

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -