Kaktips: Cheesecake raspberry från Almondy

Startat av Andreas, 2007-05-15 16:26

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Cheesecake raspberry från Almondy är en god färdigkaka. Den har precis samma mandelbotten som i de övriga kakorna i deras sortiment så gillar man dem är chansen stor att man även gillar denna. Jag har tidigare ätit deras mandelkaka och deras dajmkaka, gillar speciellt dajmkakan. Hallontäcket i denna kaka var uppfriskande, möjligen att ostsmaken var lite för mild.

Se bara till att läsa det finstilta på kartongen, på framsidan står med stora bokstäver "upptiningstid endast 30 minuter". Tog alltså ut kakan ur kartongen och lät den tina i 30 minuter, men den var då alldeles för hård. Allteftersom vi åt av den så blev den godare och godare och allra godast i slutet då den var som mest tinad.

Läser man ordentligt på kartongens baksida står "hel kaka ca. 1 timma, bit 30 minuter"...
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal