1
• Laxpirog med kallrökt lax (17:19)
• Att hjälpa patienter med typ 2-diabetes (16:58) • The Palm Tree – en pub för wanna beesbloggare och rutinerade produktionsbryggare (16:28) • H&M Group (16:25) • ”Jag kommer att fortsätta med keto för all framtid” (13:14) • Tips på supergod Prosecco till de kommande sommarkvällarna -Pasqua Prosecco Frizzante (10:44) • Reklamsamarbete: Från Sverige – Svenskmärkning (10:39) • Klicka här för fler rubriker |
Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till. 2
Övrigt om mat / Portionsstorlek soppa« skrivet: 2016-09-09 14:11 »
Jag ska laga soppa till 30 personer men är osäker på hur mycket jag ska laga. Bröd och ost kommer att serveras till.
Är tre personer till en liter soppa rimligt, alltså 3,3 dl per person? 4
Råvaror, halvfabrikat / Smoked paprika / rökt paprikapulver« skrivet: 2015-03-29 17:24 »
I engelskspråkiga recept ser man ibland "smoked paprika" som ingediens. Jag har letat efter detta i vanliga mataffärer utan framgång.
Är det någon som vågar sig på att beskriva smaken? Var köpte du det och vilket fabrikat var det? 5
Maträtter, recept, tillagning / Egna kryddblandningar« skrivet: 2014-08-14 17:59 »
I denna tråd samlar vi recept på egna kryddblandningar.
8
Köksredskap, utrustning och maskiner / Bruksanvisning/manual till Assistent« skrivet: 2013-08-06 14:25 »
Ganska ofta frågas det efter bruksanvisningar till äldre modeller av Electrolux Assistent. Vad vore då bättre än att erbjuda dem här för direkt nedladdning? Kontakta mig med ett PM om du har en bruksanvisning som datafil till en äldre Assistent och vill dela med dig.
Ankarsrum Assistent AB, som numera tagit över Assistenten efter Electrolux, har givit Matforum tillstånd att publicera bruksanvisningarna. Bruksanvisningar till senare modeller, N28 och N30, finns att ladda ned på Ankarsrum Assistents hemsida: http://assistent.nu/manualer.aspx ![]() Äldre modeller: Assistent Variomat N8, PDF-format 6,1 MB. Assistent N10, PDF-format 7,0 MB. Tack till Helge som scannade i rekordfart! 10
Allt om grillning & BBQ / FLYTTAD: Boktips - Texas BBQ av Jonas Cramby« skrivet: 2013-05-16 18:32 »11
Färdigmat - från kyl/frysdisken i matvarubutiken / FLYTTAD: Picard, har ni provat?« skrivet: 2013-03-01 17:04 »
Detta ämne är sammanfogat med befintlig tråd:
http://matforum.se/index.php?topic=4853.msg50320#msg50320 12
Kaffe, the, läsk, juice, saft, öl, vin, whisky / FLYTTAD: Kaffekvarnar - mala kaffe själv« skrivet: 2012-10-20 14:42 »
Detta ämne har flyttats till Köksredskap, utrustning och maskiner.
http://matforum.se/index.php?topic=4833.0 13
Köksredskap, utrustning och maskiner / FLYTTAD: Marknadsundersökning« skrivet: 2012-10-05 21:10 »14
Maträtter, recept, tillagning / FLYTTAD: Kinabox i papp?« skrivet: 2012-07-21 12:51 »
Detta ämne har flyttats till Köksredskap, utrustning och maskiner.
http://matforum.se/index.php?topic=4759.0 15
Maträtter, recept, tillagning / Skillnad på remoulade och tartar?« skrivet: 2012-06-21 19:22 »
Vad är det för skillnad på remoulade- och tartarsås?
Båda är baserade på majonnäs, och i de recept jag har sett verkar resten av ingredienserna vara ganska lika. 17
Maträtter, recept, tillagning / Flankstek« skrivet: 2012-03-24 14:26 »
På nätet finns tips om flankstek och den rekommenderas att grillas. Så jag köpte några skivor för en tid sedan och stekte, rakt upp och ned utan krusiduller, i en panna till medium.
Flanksteken hade en fyllig smak som jag tyckte mycket om, men var ganska hårt att tugga. Finns det något sätt att göra den mörare? 18
Köksredskap, utrustning och maskiner / FLYTTAD: Vad tycker ni om att gå ut och äta?« skrivet: 2012-03-09 16:32 » |
- Annonser - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |