Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mickan
 - 2009-01-16 08:12
Jag kör med plåtburk. Se bara till att de är helt torra när du lägger i dem.
Skrivet av ena
 - 2008-08-28 12:03
jag har mina i farmors stora glasburk med ett glaslock som ligger löst på, alltså inget tättslutande. Allt enligt tradition :) nu blir de iofs inte spec gamla här...en vecka är nog rekordet...
stora skåpsråttor här ;)
Skrivet av Andreas
 - 2008-08-28 11:28
Hur förvarar ni era hemlagade skorpor för att bevara dem krispiga och goda?
Skrivet av ena
 - 2008-08-24 12:13
riktigt klassiska skorpor gör man med sin favoritvetedeg, gärna med mkt kardemumma i
Baka ut till släta längder...jäs o grädda som vanligt...
ta de nygräddade längderna och dela på längden och sedan i önskad storlek på skorpan
lägg på galler och torka i 100 graders värme tills de känns lätta och helt torra

smakar bra med lemoncurd...eller bara lite smör och en ostskiva...eller som mina barn äter dem :med smör och lite  kanel :)
Skrivet av annamaria
 - 2008-08-17 15:03
Skorpor fast ändå inte  ;D men underbart goda.

Italienska mandelskorpor -  Biscotti med apelsin och saffran. Recept finns här:

http://annamariasmatblogg.blogspot.com/2007/12/mandelbiscotti-med-saffran.html
Skrivet av Charlotta
 - 2008-08-17 13:48
Ett bra recept finns i en av Tinas mat's böcket och flera i Leilas bok "A Piece of Cake".

Har testat dom o det blir gott, mums!
Skrivet av bryggens
 - 2008-08-08 19:01
Fick en ide´att baka skorpor. Jag har kollat lite i gamla kokböcker o.s.v, men skulle vara tacksam om någon har något extra bra tips/ recept.

Annonser

Powered by EzPortal