Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Skogis
 - 2017-08-07 08:33
Det är en stilldrink på Bourbon, Ginger ale, fruktsoda, lime, limejuice och citron.
En av gästerna hade googlat på vad man dricker till och hävdade att man drack detta :)
När den var slut blev det hembryggt öl.
Skrivet av agnetasch
 - 2017-08-07 06:58
Håller med Hasse, det ser väldigt trevligt ut. Men...vad är det i glasen? ???
Skrivet av Hasse
 - 2017-08-06 13:53
Det ser rasande trevligt ut. Tack för att du delar med dig av bilderna!
Skrivet av Skogis
 - 2017-08-06 00:01
Det blev gott :)

Trots att jag totalt hade bl a 8 msk cayennepeppar i spadet kunde det varit bättre svung i kräftorna. Det visade sig att det starkaste på brickan var blomkålen. Det blev små heta rackare :)
Skrivet av Skogis
 - 2017-08-04 00:21
Kokte övriga ingredienser idag och ersatte potatisen med blomkål. Ja det var bra pris på blomkål och det fungerar nog bra med buketter. Just blomkålen drog åt sig rätt bra av kryddorna.
Så nu ligger kräftorna och drar åt sig i det kryddstarka spadet :)

Det blir pommes till, fick provätit kycklingalternativet till kvällsmat idag. Nallade lite grönsaker och korv från koket och serverade med skivad kycklingfilé kryddade med samma kryddblandning som spadet. Det behövs något att döva kryddtopparna med och pommes gör nog det utmärkt. Framförallt med en kladd majjo på :)


Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder på spektaklet.
Skrivet av Hasse
 - 2017-08-03 16:35
Jag skulle ha valt pommes eller ugnsstekt klyftpotatis. Jag tycker också att det verkar torrt med kokt potatis.
Skrivet av Skogis
 - 2017-08-03 09:10
Vi blir 12st men 2 äter inte skaldjur ???

Det får bli en motsvarande blandning med kyckling istället för kräftor till dom.
Skrivet av Skogis
 - 2017-08-02 21:51
Ska bjuda på kräftor på fredag och funderar på att köra den kreolska variant med varma heta kräftor och räkor serverade direkt på bordet tillsammans med bitar av majskolvar, hela champinjoner, hela vitlökar och kryddstarka korvar.

Funkar det med pommes till, eller ska man ha kokt potatis som originalreceptet säger?
Det verkar lite torrt med kokt potatis till utan någon form av sås.

Kommer ha vanlig majjo, aioli och chilimajjo till pommesen i så fall.

Annonser

Powered by EzPortal