Classic indian korma - Findus kökets utvalda (2/5)

Startat av Andreas, 2009-12-17 13:16

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Fint skivad kycklingfilé i indisk kormasås med örtkryddat basmatiris och grillad zucchini

Detta ser rörigt ut och såsen har blivit gropig och bränd i mikron, se detaljbild.

Riset är osalt och under riset finns vatten, antar att det är överblivet kokvatten men det är rejält irriterande eftersom det blir vattnigt i de tuggor man råkar få med det. Squash och paprika är goda men blomkålen något skarp. Kormasåsen är kryddig, bäst beskrivs kryddningen som pepparkaka, och småstark och det är gott med russin. Kycklingen är gummiaktig och rejält torr och förstör hela rätten ungefär som när man punkterar en ballong med en nål.

"UTAN ONÖDIGA TILLSATSER" står det på baksidan av förpackningen, men varför är där rismjöl, druvsocker och stärkelse i kycklingen och mjölkprotein i såsen? Det är inte ingredienser jag behöver när jag lagar kyckling och sås.

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal