Citat från: annamaria skrivet 2008-05-29 18:01
Jag har lagat det en gång, tog en tugga och slängde skiten. Ursäkta men...hemskt är det. Jag kanske gjorde fel?
Citat från: Tinto skrivet 2009-06-28 08:35
Det lät riktigt gott! Är mat&vin samma magasin som Food & Wine?
Rosta quinoan innan kokning i torr stekpanna, som någon sa. That will do it! Måste prova quinotto (vi kan väl enas om att quinoa-risotto borde heta så?! )
Citat från: Mickan skrivet 2009-03-31 20:03
Ni som varit med ett tag vet min åsikt om quinoa men som vanligt äter jag något nyttigt tills det smakar allt bättre. Det handlar ju också om att paketera det bra! I helgen gjorde jag en variant på ett recept jag såg i Mat & Vin. Jag fixade ett par deciliter kokt röd quinoa, gröpte ur två auberginer, fräste inkråmet mjukt med en gul lök och vitlök. Rörde sedan ihop det med quinoa och blandade i riven parmesan och bladpersilja. Fyllde auberginehalvorna och bakade i ugnen. Gott!