Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Hasse
 - 2009-09-11 20:10
Hej och välkommen till Matforum!

I denna tråd kan du läsa lite funderingar kring lågtemperaturägg:

http://matforum.nu/index.php?topic=1494.0
Skrivet av chepplin
 - 2009-09-11 19:38
ja...standard e väl är att antingen lägga ner ägget i kokande vatten eller låt äggen koka upp i vattnet..men..

är det nån som har hørt att man kan koka ägg genom att ha en mycket lägre temp på vattnet, knappt sjudande och att ägget istället får ligga i mycket längre? Detta ger då en väldigt krämig ägggula (3 g i det ordet??..nja!)

Nån som vet något?

Annonser

Powered by EzPortal