Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av crlhrv
 - 2007-06-15 19:38
Jag bytte ut misopasta mot en halv tärning kycklingbuljong och en deciliter vatten, annars var allt som i receptet.

Jag vet inte vad de använder för soja faktiskt (jag använde taiwanesisk soja). Jag tror vi måste starta en soja-tråd.
Skrivet av Andreas
 - 2007-06-15 10:40
Calle: gjorde du precis som i receptet med både kaffirlimeblad, misopasta, pak choy och thaibasilika, eller bytte du ut någon ingrediens?

Vad använder thailändarna för typ av soja?
Skrivet av Urban
 - 2007-06-14 20:29
Mmmm. lät gott!.. Thaimat är aldrig fel  :)
Skrivet av crlhrv
 - 2007-06-14 15:36
Jag vill bara tipsa om en riktig god kycklingwok, väldigt frisk och fräsh i smaken.
http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=showRecipe&intChannelID=&lngRID=2295&tlfo=0

Annonser

Powered by EzPortal