Vad kommer gelatin ifrån?

Startat av crlhrv, 2007-05-12 08:53

Föregående ämne - Nästa ämne

Stellan

BSE är inget virus, utan ett slags protein. Prioner, närmare bestämt. Och som sagt, oavsett om det fanns någon risk eller inte, så var det skräck som styrde konsumenternas beteende. Kommer inte ihåg riktigt hur det var med upphettning, inte helt säker på om man kan ta kål på BSE på det viset.
========================
Stellan Löfving, Chefredaktör Foodwire
Kolla in min blogg på http://www.salt.se

Urban

Ahh!. Tack för att du rättade mig.. Har alltid fått för mig att det var ett slags virus.
Det är väl bäst att ta det säkra framför det osäkra och inte använda riskprodukter i framställning av gelantin.
Det är nog också den bästa ekonomiska lösningen att göra så. Företag som använde sig av nötbrosk/ben skulle kanske få problem att sälja sina produkter då..

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal