Citat från: bfelten skrivet 2011-06-06 13:43
Vad som förvånar mig är att ingen av er kan läsa på burken och se vilka ingredienser som använts. När ni väl vet det, så är det ju hur enkelt som helst att göra sin egen matjessill, eller hur?
Citat från: bfelten skrivet 2011-06-06 13:43Två år gammal tråd. Är det någon som fortfarande följer den?Jag gör det. Jag glömmer från år till år vilken matjessill det är jag tycker är ok så jag går in o kollar på den här tråden inför varje midsommarkalas.
Citat från: bfelten skrivet 2011-06-06 13:43Vad som förvånar mig är att ingen av er kan läsa på burken och se vilka ingredienser som använts. När ni väl vet det, så är det ju hur enkelt som helst att göra sin egen matjessill, eller hur?Det är också hur enkelt som helst att köpa billig o bra matjessill omkring midsommar; den enda tid man äter den. Varför göra egen matjessill? Bara för att visa att man kan? Det måste bli ganska dyrt med inläggningssill o alla kryddor.
Citat från: bfelten skrivet 2011-06-06 13:43Men jämför för all del med ansjovisfiléerna. Samma kryddning (samma smak eller hur?)Nänänä...ansjovis är gott, matjessill är äckligt
Citat från: Kari skrivet 2009-06-15 10:36
Andreas & alla: Den bästa, hittills i alla år har varit Lysekils matjesfiléer
Citat från: Kari skrivet 2009-06-15 10:36
Lidl... Nog borde dom ha matjessill?