Hållbarhet vakuumförpackad köttfärs

Startat av Mat-Janne, 2018-02-19 16:29

Föregående ämne - Nästa ämne

Mat-Janne

Någon som har erfarenhet av hållbarhet för vacuumförpackad köttfärs, dvs köpt i butik, öppnad och ompackad i lagom stora portioner i vacuumpåse med en sån här:
https://cdn.pji.nu/product/standard/800/2719380.jpg
Sedan förvarad i kylskåp (inte frys).
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

webguide

Eftersom du har packat om den så finns det risk för bakterietillväxt. Men 1 vecka vid +4 grader kanske är säkert.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal