Citat från: Andreas skrivet 2009-01-26 09:57
Ja det kan man undra, är den här såsen bara häftig "äventyrsmat" typ Fugu eller har den faktiskt en plats i seriös matlagning också? Det vore mycket intressant om någon kunde svara på dessa frågor:
1) Om nu Mad dog 357 är så extremt stark att den måste doseras med tandpetare och dessutom har nåt slags bismak, varför vill man då över huvud taget använda den i mat, är det inte bättre att använda en mer lättdoserad och riktigt god sås istället?
2) I vilka maträtter passar just Mad dog 357 extra bra?
Citat från: Afram Haffo skrivet 2009-01-25 20:44
Allt är en vanesak mitt tips till dig är att du börjar att ta en liten tandpetare och doppar lite sen så ökar du dosen varje dag tills att du känner att du klarar av hettan , sen så kommer du att urskilja smaker mm
Mvh Afram
Citat från: kryddburken skrivet 2009-01-25 20:37
*asg*
Det där lät mer milt, med en tandpetarspets! :-D
Vad blir det förresten för konsekvenser el. biverkningar om man tar för stor "dos" av sån här hetta?
Förstår inte ens hur ni överhuvudtaget kan känna av och urskilja några smaker, munnen blir ju helt bedövad!? Är det en vane-grej?