Fläskrulltårta eller möjligen en variant på porchetta

Startat av Skogis, 2017-03-12 17:44

Föregående ämne - Nästa ämne

Skogis

Dags för ett sista fläskytterfiléäventyr för den här gången.
Hade en filé kvar men när denna är klar kommer det nog ta ett tag tills nästa orgie i ytterfilé. Skar upp köttet som en spiral utifrån och in så jag fick en hel sida.
                 
Hemrökt bacon, oliver och soltorkade tomater. Sen på med rosmarin, krossade lagerblad och mozzarella. Rulla ihop och knyt så den inte öppnar sig. Givetvis saltade och pepprade jag innan jag rulla ihop konstverket.

Slutligen på med rosmarin och timjan innan den åkte in i ugnen.

Skogis

Gott skit, smakar fotogen! Som gubben sa.
Var osten tog vägen vet jag inte men så här blev det.

Hasse

Det där ser smaskens ut!

Vilken temperatur hade du i ugnen?

Skogis

175° i 1 timme sen 225° en stund för att få lite stekyta.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal