eventkock.se - Kockknivar & köksredskap, köksartiklar & husgeråd.

Startat av Fredrik Goldhahn, 2007-08-09 19:06

Föregående ämne - Nästa ämne

Anne

Tråkigt att höra, men det känns väldigt seriöst att du informerar om det så bra :)
Anne's Food - min matblogg

Andreas

Vad är den bakomliggande orsaken till prishöjningen?
Den som inte frågar får inga svar.

Fredrik Goldhahn

Det är den rådande berg och dalbanan på valutamarknaden, euro, dollar och yen; framför allt det sistnämnda, som är den största orsaken. Sedan är stålpriset en annan del...men världspriserna där har både gått upp och varit på väg ner nu ett tag vad jag vet så den stora orsaken är valutan helt klart.

Fredrik Goldhahn
fredrik@eventkock.se

www.eventkock.se
Kundservice: 013 - 465 56 11
kundservice@eventkock.se

Showroom på Hamngatan 15 b i Linköping - öppet mån till fre enligt överenskommelse
Kontakta Kundservice för att boka ett personligt möte
Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

Helt riktigt levererar vi nu mer än gärna till grannlandet i öst; Suomi Finland.

Vi har samma lägsta orderbelopp för Finland dvs 500 kr och frakten är satt till 225 kr.

Just nu har vi ett introduktionserbjudande (som vi förlängde med ett par veckor) för nya och gamla Finlandskunder som ger er hela 15% rabatt i köksbutiken. Ange bara rabattkoden SUOMI eller FINLAND vid kassan i fältet "Skriv din ev rabattkod" så räknas den av automatiskt. Självklart gäller denna rabatt endast för er bosatta i Finland och den gäller till och med siste mars dvs 090331.

Tveka inte att kontakta Kundservice på +46 13 465 56 11 eller kundservice@eventkock.se om det finns frågor.

Fredrik Goldhahn
www.eventkock.se
Kundservice: 013 - 465 56 11
kundservice@eventkock.se

Showroom på Hamngatan 15 b i Linköping - öppet mån till fre enligt överenskommelse
Kontakta Kundservice för att boka ett personligt möte
Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

2009-05-05 09:54 #24 Last Edit: 2009-05-05 10:01 by Fredrik Goldhahn
Vi levererar nu även till DANMARK med samma villkor som för Finland. NORGE lär dröja ett tag till men vi tittar på en liten lösning där också.

Sedan har vi lagt in en hel del nya produkter, knivserier mm - och mer kommer hela tiden - men det som är riktigt kul är att Satake tillkommit med sin knivserie Hi Tech Ceramics - så nu har vi två varumärken på keramiska kockknivar (Kyocera sedan länge). Alla som använt en keramisk kockkniv vet vilka grymma skäregenskaper de har men det som är ett stort plus för Satake är att de har sina handtag i "Softgrip" material på de vita knivarna och Pakkawood på de svarta mot Kyoceras mer plastiga varianter.

På tal om det...Vi var på Massor Mässor i Linköping 24-26 april och det skulle vara såååå kul att göra en videoupptagning över folks reaktioner och klippa ihop dem. En hel del spontana svordomar fast i positiv mening som "jä***rs!", "Åh fy f**n", "HOLY SH*T!" och mer stillsamma som "ojdå!", "hoppla", "hahaha!" och "nämen??!" =) Kunde bli rätt underhållande - får ta med mig den idén till nästa gång...

Sedan uppdateras vår e-butiklösning hela tiden - den senaste förbättringen är att rabattkoder nu kan anges i kr så bara för att testa den ger vi nu under två veckor alla som använder koden "MATFORUM MAJ" en 100 kr's rabatt på totalsumman - sista förbrukningsdag 090520 - välkommen med en beställning!
Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

roffekock

Fredrik vad händer om du råkar tappa din keramiska kiv på stengolv? :o

/rolf
Matforum är bäst

Fredrik Goldhahn

Visst är keramiska knivar mer känsliga än de i stål! Tappar du en kniv kan den gå sönder i och för sig oavsett vad den är gjord av - sist jag kollade så ska man inte tappa dem utan använda dem på annat sätt! =)

Och det är det som är det fina med keramiska knivar - använder du dem till "lämpliga aktiviteter" är de hur grymma som helst! Jag skulle aldrig bena ur en hjortsadel med en keramisk kniv uppenbarligen. Att skära i fryst, ben eller hantera en keramisk kniv vårdslöst är inte att rekommendera. Jag lyckades vara lite för ivrig själv och slog emot spetsen på min svarta Kyocera första gången jag använde den - och den gick av - "ok...det blev en Santoku!" (det var innan de rundade spetsen från fabrik...)...

Fördelarna är keramikens skäregenskaper, att de håller skärpan onormalt länge, att de inte överför metallsmak, att de inte rostar, att de inte "dödar" vissa känsliga råvaror, vikten (om man gillar lätta knivar) och precisionen du kan arbeta med bla - men hållbarheten mot stengolv tillhör inte fördelarna. Däremot uppväger alla fördelar de få nackdelar knivarna har med råge...
Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

Det har blivit lite av en tradition att till sommaren ha både produktlanseringar och SOMMARREA i köksbutiken!

Några av våra senaste tillkomna produkter är bla;
- Moster Hulda - Supersmart äppelskalare som skalar, kärnar ur och skivar om man vill det på nolltid. Just nu med praktisk Silikonpajform på köpet.
- Stekbord - Ni känner säkert igen det om ni sett Per Morberg på TV4 och "Vad blir det för mat?"
- Vinöppnare från Pulltaps - och fler nyheter för den sanne Vinentusiasten.
- Knivserierna Classic och Culinar från Wüsthof finns nu i köksbutiken.
- Keramiska kockknivar från Satake i serien Hi-Tech Ceramics
- Vita Pepparkvarnar från Zassenhaus - nu även i fler färger och större storlekar.
- Praktiska köksredskap som digitala termometrar och vågar från Mastrad, Escali och Sunartis.
- och mycket, mycket mer...

Missa inte vår KNIVREA! - Passa på att göra ett knivfynd redan idag. Bla hittar du Miyabi från välrenommerade Zwilling och Christer Lingström-serien från EKA till väldigt bra priser.

Välkommen in i Köksbutiken - http://www.eventkock.se/?ref=matforum

Sommarhälsningar från eventkock.se
Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

Vi på eventkock.se har som första företag i världen fått möjligheten och privilegiet att uppleva en VÄRLDSNYHET i knivvärlden: MOHAC M2G Mannerström - en svensk Hi-End kniv med PM-stål och en tung intigritet vad gäller design och ergonomi - och alldeles lysande skäregenskaper...faktiskt något av det grymmaste vi testat!

Läs mer>>>http://www.eventkock.se/page.asp?pge_id=92

Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

Och om ni; precis som jag, älskar damaskerade kockknivar så bör ni absolut besöka Mikael Uhac's hemsida www.mohac.se

Ramla inte av stolen bara! ;)
Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

Vi på www.eventkock.se är väldigt glada och stolta att informera att eventkock.se numera har Distributionsrätten för en svensk kockkniv: EKA Christer Lingström i Sverige, Norden och Europa. Vårt samarbete med EKA-knivar i Eskilstuna blev helt klart häromdagen.

EKA Christer Lingström är en svensktillverkad kniv signerad en av våra mest välrenommerade svenska kockar. Handtag är tillverkade av noga utvald Afrikansk Bubinga som oljats för bästa hållbarhet och skönhet. Bladet i Lingström serien är av högvärdigt svenskt kvalitetsstål - Sandvik 12C27 - och en knivserie med bästa möjliga avvägning mellan form och funktion. En kockkniv som passar både avancerada hemmakockar som professionella matkreatörer. EKA ger 10 års garanti på fabrikations- och materialfel på samtliga Ekaknivar! Läs mer här>>>

Har du företag och söker en uppskattad företagsgåva, en vass present till personal eller kunder, kvalitativa reklam- eller profilgåvor? Att trycka ditt företags logotyp, personlig hälsning, budskap eller annan viktig information innebär bara en engångskostnad för dig på 450 kr inkl moms - sedan ingår lasertryck på knivarna och du kan fylla på med fler om du skulle behöva vid ett senare tillfälle eftersom informationen sparas. Knivarna levereras dessutom i en representativ presentförpackning och för den stora kockkniven finns ytterligare två förpackningar att välja mellan - ett tillval som är helt kostnadsfritt! (se extrabilder i köksbutiken). Kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Har du en present-, inrednings- eller köksbutik; fysisk eller på Internet och är intresserad av att sälja EKA Christer Lingström är du varmt välkommen att kontakta www.eventkock.seKundservice: 013 - 465 56 11.

Allt gott och ha en fortsatt fin dag,

Fredrik Goldhahn
www.eventkock.se
fredrik@eventkock.se

Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

2010-04-12 19:53 #31 Last Edit: 2010-04-12 21:03 by Fredrik Goldhahn
Just nu är det Vårkampanjer på Eventkock.se - dels så ligger massor av produkter ute i kategorin "Kampanj - Just nu" men sedan finns vi även med på Klarna's Vårkampanj där man kan handla Fraktfritt april ut och betala först siste juni!

Ett av de senaste tillskotten i köksbutiken är flera olika modeller av "Blade Guards" som på ett effektivt sätt skyddar dig själv och dina kockknivars egg från "onödigt slitage".

Vi har också dragit igång våra "Mat, Dryck och Köksredskap" Event på Hamngatan 15 b - i Cava Rosa - fler inspirationskvällar kommer framöver.

Sedan vill jag tipsa alla er som funderar på att starta en Internetbutik; nu kan du enkelt testa din affärsidé med JetShopFree och Payson! Den här modellen av "gratisbutik" känns faktiskt helt ok när det kommer till funktioner och design - kolla tex hur "Jamie xXx Shop" som jag snickrade i hop på en förmiddag ser ut...

Allt gott och ha en fortsatt fin måndagskväll,

Fredrik på Eventkock.se


Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Fredrik Goldhahn

Såg att det var länge sedan det kom någon form av uppdatering här på Matforum! Dåligt, dåligt...

Det har runnit alldeles för mycket vatten under broarna för att uppdatera och skriva om allt som hänt sedan sist men skulle ändå vilja uppmärksamma er på ett par saker.

Nu kan du Chatta Live med Eventkock.se! Få tips, råd, information och svar på dina frågor direkt på hemsidan!
Snart är "nya" Eventkock.se här! Inom kort lanseras den nya plattformen - håll ögonen öppna!

Feedback mottages tacksamt!

Allt gott!
Fredrik Goldhahn
http://www.eventkock.se

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal