Citat från: webguide skrivet 2011-02-15 08:45
Det beror på vilken detalj det är, men runt 400 kronor/kg för en riktigt bra biff.
Citat från: petere skrivet 2010-01-10 13:29Hur stor skillnad blir det ? Jag har också hört att det ska gå att möra i kylskåpet, men aldrig provat.
Tänk på att ni kan möra köttet själva i kylen hemma.
Ta ur köttbiten ur paketet och lägg det på en tallrik eller med ett papper runt, absolut inte i påse.
Sen kan den ligga där 5-10 dagar, beroende lite på vilken köttbit det är. Så mörar du köttet själv, på samma sätt som dyra mörade köttet i saluhall. Den blir lite torr på ytan, men det kan man skära på då man inte putsat köttet innan ändå.
CiteraMattias: Det här med att beskriva smaker är förstås jättesvårt men då det finns de som kan beskriva smaken hos olika potatisar borde det väl även vara möjligt att hitta ord för kött, frågan är kanske bara var man hittar igen nån som gjort ett system för den typen av beskrivningar.