Hemmarökt julskinka

Startat av helfgren, 2008-12-02 09:54

Föregående ämne - Nästa ämne

Lasse

2010-01-03 17:41 #20 Last Edit: 2010-01-03 17:44 by Lasse
Blir det lika bra om med rimmad skinka som har varit fryst?
Någon som provat.
Köpte några för 14,90 / kilot idag ;D

helfgren

Fryst eller ej brukar ha mindre betydelse, det enda jag har märkt är att det kan bli en mildare sälta efter frysning. Vet ej vad det kan bero på, sedan upplever jag det som att det blir en jämnare sälta om den varit fryst.
Men gott blir det, framförallt om den får ligga i kylen att par dagar efter rökningen.

MVH// Henrik
Carpe diem

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal