En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Classic indian korma - Findus kökets utvalda (2/5)  (läst 3897 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Fint skivad kycklingfilé i indisk kormasås med örtkryddat basmatiris och grillad zucchini

Detta ser rörigt ut och såsen har blivit gropig och bränd i mikron, se detaljbild.

Riset är osalt och under riset finns vatten, antar att det är överblivet kokvatten men det är rejält irriterande eftersom det blir vattnigt i de tuggor man råkar få med det. Squash och paprika är goda men blomkålen något skarp. Kormasåsen är kryddig, bäst beskrivs kryddningen som pepparkaka, och småstark och det är gott med russin. Kycklingen är gummiaktig och rejält torr och förstör hela rätten ungefär som när man punkterar en ballong med en nål.

"UTAN ONÖDIGA TILLSATSER" står det på baksidan av förpackningen, men varför är där rismjöl, druvsocker och stärkelse i kycklingen och mjölkprotein i såsen? Det är inte ingredienser jag behöver när jag lagar kyckling och sås.

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -