Chokladtest: Lindt Madagascar 65%

Startat av Andreas, 2007-07-12 22:14

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Lindt Excellence Madagascar 65%, Schweiz, 100g

Förpackningen är ovanligt stor - den ser ut att innehålla mycket choklad - men denna chokladkaka väger som de flesta kakor 100 gram. Hur går det ihop? Jo kakan är väldigt tunn.

Inte bara ytan på kakan är stor, även ytan på bitarna är stora, hela 42x36 mm. Vem stoppar en hel sån i munnen? Nej, jag föredrar en tjockare kaka med mindre bitar.

Smaken då? Den är ganska söt och har en rätt markerad vaniljsmak samt en liten bitterhet. Jag får även förnimmelser av hallon.

Sammanfattningsvis en god choklad fast aningen för söt och med på tok för stora bitar.
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal