2024-04-18 11:45


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mattias Baecklund
 - 2010-05-31 23:01
Den här jag någonstans fast inte kokboksbokhyllan.

Mattias
Skickat från min mobiltelefonen.
Skrivet av Mickan
 - 2010-05-31 07:43
Citat från: Mattias Baecklund skrivet 2010-05-31 00:44
HK-boken?


Hemkunskapsboken. En av de få böcker man ibland får behålla när man slutar grundskolan idag och den är mångas första kok- och bakbok.
Skrivet av Hankki
 - 2010-05-31 06:03
Kolla in Jan Hedh's recept på http://www.finax.com/se/display/recept-tips/Baguetter-manitoba.aspx.
Jag har gjort dom några gånger och tycker de är bra, inte direkt som bake-off men godare. Se även tips på pain de martins blogg.
Skrivet av Mattias Baecklund
 - 2010-05-31 00:44
HK-boken?

Mattias
Skickat från min mobiltelefonen.
Skrivet av Christiansen
 - 2010-05-16 21:57
Jag skulle vilja ha ett bra recept på baguetter som smakar och ser ut ungefär som dem man köper i butiken som bakeoff eller liknande alternativt sånna man får på restaurang (samma kanske, vet ej). De jag gör enligt HK-boken blir mer som limpor...

Annonser

Powered by EzPortal