Citat från: magnus skrivet 2010-05-31 22:31
Har du kollat in "Stocker" ? http://www.rocksbarbque.com/
Den styr temperaturen i bulleten med en fläkt. Är man teknikfreak så passar den nog rätt bra
Citat från: Per-Erik skrivet 2010-05-31 20:37
47, baserat på att den skulle dra mindre kol och att jag tror storleken räcker för den mängd som jag tänker servera.
samt självklart priset, mer än en tusing billigare 2800 gav jag.
Citat från: Per-Erik skrivet 2010-06-04 20:17
Aj, behöver nog träna mer, kycklingen tog 2.5h och var fortfarande inte genomstekt. Troligtvis var det för att briketterna tog slut och tempen sjönk till ca 60grader ett tag
Men annars kändes den bra.
Citat från: magnus skrivet 2010-06-02 14:14
Det går att modifera WSM så att den blir som en "vanlig" grill. http://www.rocksbarbque.com/product.gc?ID=36
Men det kanske blir halvbra, arbetshöjd osv blir konstigt. Ska fundera lite vidare
Citat från: BBQforever skrivet 2010-06-01 08:23
Avända som vanlig grill ?? Utveckla gärna.
Citat från: magnus skrivet 2010-05-31 22:31
Ok, jag är lite sugen på en 57a, mest pga av att jag tänkte ha den som vanlig grill också.
Har du kollat in "Stocker" ? http://www.rocksbarbque.com/
Den styr temperaturen i bulleten med en fläkt. Är man teknikfreak så passar den nog rätt bra