Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Jomael
 - 2008-06-06 12:11
Ja jag skulle gärna vilja prova, men det låter väldigt märkligt med tobak i mat ändå tycker jag :)
Skrivet av Andreas
 - 2008-06-05 19:16
Ja det vore skoj om du hittar nåt Rookie-T.

Jomael: Nävisst låter det bedrövligt men samtidigt ska man kanske inte ha förutfattade meningar innan man smakat nåt, jag är hur som helst mest nyfiken på om det över huvud taget förekommer...
Skrivet av Jomael
 - 2008-06-05 19:00
Varför i jössenamn vill man laga mat med tobak? För mig låter det bedrövligt, men så har jag inte smakat det heller....
Skrivet av Rookie-T
 - 2008-06-05 01:42
Jag har för mig att det finns en intervjuv i "restaurang världen" med Björn Frantzen där han har recepten från 3 favorit rätter från menyn. Därav en är Med tobakshonung. Jag får allt ta och leta lite bland tidningshögarna
Skrivet av annamaria
 - 2008-06-04 19:34
Eller har de helt enkelt tagit sig ett bloss?  ;D
Skrivet av Andreas
 - 2008-06-04 17:50
Ah tack för tipset! Men vad är tobakshonung, honung smaksatt med tobak eller kanske bara honung där bina varit och sugit nektar från tobaksplantor? Det sistnämnda lär väl knappast smaka tobak?
Skrivet av Rookie-T
 - 2008-06-03 20:24
Frantzen/Lindberg har en rätt med tobakshonung!

http://www.frantzen-lindeberg.com/

Kolla under "meny"
Skrivet av Andreas
 - 2008-06-03 17:20
Apropå Matmarinas wrap med köttfärscigarrer och myntasås, tobak i matlagning är det nåt som faktiskt används?

(Och nu menar jag seriösa maträtter där tobak används som smaksättare, inte historier om kockar som står med cigg vid grytorna och bolmar rök och tappar aska i maten.)

Annonser

Powered by EzPortal