Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2013-10-16 13:51
Förekommer salmiak som "ren" ingrediens i snask, det är inte så att den alltid är i kombination med lakrits?
Skrivet av webguide
 - 2013-10-10 06:34
Citat från: Hankki skrivet 2013-10-09 21:57
Kan bara finnas en sak som är bättre. Nitro ångor när en top fuel bil varmkörs i depån en het dag.


Hehe!
Skrivet av Hankki
 - 2013-10-09 21:57
Citat från: webguide skrivet 2013-10-09 12:07
OT:Hela källaren fyldes av salmiakdimma! :) Det sved rätt friskt i ögonen!

Kan bara finnas en sak som är bättre. Nitro ångor när en top fuel bil varmkörs i depån en het dag.
Skrivet av webguide
 - 2013-10-09 12:07
OT: När jag var liten så lekte jag med en massa kemikalier i källaren och råkade riva ner en flaska saltsrya som korssades mot källargolvet, för att neutralisera den så hällde jag amoniak över syran vilket resulterade i en otroligt aggressiv salmiakraktion. Hela källaren fyldes av salmiakdimma! :) Det sved rätt friskt i ögonen!
Skrivet av Hankki
 - 2013-10-08 22:36
Godaste salmiaken är utan tvekan pingvinski*ar eller pingvin salt pastiller som dessa http://gotterian.se/butik/pingvin-salt-pastiller-800gr/
Skrivet av kayaker
 - 2013-10-08 14:59
Citat från: kallebakom skrivet 2013-10-08 14:32
hej kan nån beskriva smakskilnaden ? tex lakritsbåtar smakar just lakrits, men fazer turkiskpeppar då ? skulle ni beskriva den som salmiak ?

Ja, det skulle jag nog. F.ö. så tycker jag inte att lakritsbåtar smakar så värst mycket lakrits. Föredrar italienska lakritspastiller. :)
Skrivet av kallebakom
 - 2013-10-08 14:32
hej kan nån beskriva smakskilnaden ? tex lakritsbåtar smakar just lakrits, men fazer turkiskpeppar då ? skulle ni beskriva den som salmiak ?

Annonser

Powered by EzPortal