Citat från: Kari (fd Elka) skrivet 2009-03-12 12:14Jag har skickat två mail dit (till två olika personer) inget svar från någon av dem
Agnetasch: Fick du något svar från Laroc?
Citat från: Elka skrivet 2009-03-03 21:03Under mina strövtåg på nätet snubblade jag över Chana Dal på en GI-sida; de har tydligen oerhört lågt GI-värde.
Chana Dal = gula kikärtor eller är det en speciell sort?
Citat från: Elka skrivet 2009-03-03 21:03
Så man skall vara försiktigt, extra försiktig med just kidneybönorna eller skulle man kunna säga att det gäller alla bönor?
Citera
Vad tjänar man på att blötlägga länge generellt? Vad förlorar man på dito, om man snålar på blötläggningstiden, mer än att koktiden blir längre?
Är det sämre att byta vatten ofta? Riskerar man att skölja bort några näringsämnen?